top of page
nosaltres_gorrito.png

LA NOSTRA XARXA

Des de Construïm Juntes creiem que ha arribat el moment de deconstruir el concepte “sector d’homes” i fer desaparèixer el rol de gènere de la construcció, convertint-lo en un sector sensibilitzat amb la igualtat. 

És per això, que volem crear una xarxa professional de dones dedicades a la construcció per recolzar-nos, asesorar-nos, crear col·laboracions i sinèrgies, empoderar-nos i construïr juntes aprenent les unes de les altres. 

Volem una construcció on les dones tinguin presència i siguin valorades.Una construcció on no haguem d’aguantar comentaris i actituds, i no es dubti de les nostres capacitats. 

Reivindiquem el nostre paper com a aquitectes, enginyeres, dissenyadores, fusteres, soldadores, instaladores, paletes, pintores… dones constructores!

Reescrivim la història visibilitzant totes aquelles dones que han estat oblidades o silenciades, esborrant la seva petjada a la construcció. 

Som moltes les que ens trobem en aquesta situació. Si et sents identificada i vols formar part d’aquesta revolució, aprendre i construir juntes, contacta amb nosaltres des del següent link!

https://forms.gle/znWH2Ft1HyA7Rdsw8

bottom of page